Nagelbijt-arrangement met het IBX systeem

 

Lijdt u onder nagelbijten en gelooft u dat uw nagels geen kans meer hebben om mooi en gezond te worden? Voelt u zich ongemakkelijk over het uiterlijk van uw handen? Maak u geen zorgen, ik heb een specifiek programma ontwikkeld om u te helpen met het stoppen van nagelbijten. Dit programma is ook zeer geschikt voor mannen; voor hen gebruiken we een matte gel om de nagels een natuurlijke uitstraling te geven.

Het is een interessant feit dat de nagels van nagelbijters vaak twee keer zo snel groeien. In ons anti-nagelbijtprogramma zien we u graag elke week terug, en plannen we alle afspraken in tijdens uw eerste bezoek. Elke week behandelen we uw nagels met het IBX-systeem, dat niet alleen uw nagels sterker maakt, maar ze ook helpt herstellen. U ontvangt een vijl en een flesje Dadi'Oil bij uw eerste afspraak, die u thuis 2-4 keer per dag gebruikt. Door onze gezamenlijke inspanningen zult u verbaasd zijn over hoe snel u het nagelbijten kunt stoppen, vaak al na de eerste behandeling.

Hier is uw behandelplan:

Week 1:
Uw eerste IBX-behandeling, inclusief een uitgebreide manicure om uw nagels te verzorgen. U krijgt ook een flesje Dadi'Oil mee.

Week 2:
Uw tweede IBX-behandeling, gevolgd door een manicure.

Week 3:
De derde IBX-behandeling, afgerond met een manicure.

Week 4:
De vierde IBX-behandeling, samen met een manicure.

Week 5:
De vijfde IBX-behandeling, waarna uw nagels zijn gegroeid en klaar zijn voor een Gel Polish.

Week 7:
Uw zesde IBX-behandeling. De GelPolish wordt verwijderd en uw nagels krijgen opnieuw een IBX-behandeling met manicure. U kunt kiezen voor een nieuwe laag GelPolish in uw favoriete kleur.

Week 10:
De zevende en laatste IBX-behandeling. Wederom wordt de GelPolish verwijderd voor een nieuwe IBX-behandeling met manicure. U kunt uw nagels opnieuw laten lakken met GelPolish in de door u gewenste kleur. Afhankelijk van de staat van uw nagels is nu ook nagelverlenging mogelijk.

 

Voor degenen die vastbesloten zijn om het nagelbijten een halt toe te roepen, bieden we een uitgebreid behandelprogramma aan. Dit programma omvat meerdere sessies met het IBX-systeem en een reeks verzorgende manicures.

Compleet behandelprogramma: De totale pakketprijs voor dit programma bedraagt € 140,00 inclusief BTW. Hierbij inbegrepen is een gratis flesje Dadi'Oil. De betaling kan gespreid worden over twee termijnen van € 70,00 elk. De eerste termijn betaalt u bij de eerste behandeling en de tweede termijn bij de vierde behandeling.

Programma zonder GelPolish of andere nagelproducten: Indien u kiest voor het programma zonder GelPolish of andere nagelproducten, is de totale pakketprijs € 125,00 inclusief BTW, inclusief een gratis flesje Dadi'Oil. Ook deze betaling kan in twee termijnen voldaan worden: € 65,00 bij de eerste behandeling en € 60,00 bij de vierde behandeling.

Optionele producten: Mocht u aanvullende wensen hebben, zoals het gebruik van BIAB, AcrylGel, Rubberbase of Brush 'n Fiber, dan is dit mogelijk vanaf week 5 van de behandeling. Voor deze extra producten geldt een meerprijs, die voorafgaand aan de behandeling met u besproken zal worden.

Dit programma is zorgvuldig samengesteld om u de beste kans te bieden op sterke, gezonde en mooie nagels, vrij van het nagelbijten. We kijken ernaar uit om samen met u aan dit doel te werken.