GelPolish

 

Voor de multitaskende moeder, de thuiswerkende powervrouw, en de ondernemende dame: onze GelPolish is de ideale oplossing voor iedere vrouw die streeft naar perfect gelakte nagels voor elke gelegenheid.

GelPolish is bij uitstek geschikt voor momenten waarop u een duurzame kleur nodig heeft, zoals tijdens vakanties. In onze salon gebruiken we de hoogwaardige GelPolish van Loveness en Rediershof.

Het lange wachten tot uw nagellak droog is, is nu echt verleden tijd! GelPolish wordt uitgehard met UV-licht, door middel van een speciale LED-lamp die de lak in slechts 10 seconden tot 2 minuten per laagje laat uitharden. Deze lamp is volkomen veilig voor de huid en heeft geen schadelijke effecten op uw gezondheid.

Na afloop van de behandeling geniet u van prachtig gelakte nagels die tot wel 2 tot 3 weken mooi blijven, afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagels. GelPolish is vooral ideaal voor kortere natuurlijke nagels, maar kan ook toegepast worden over andere nagelverstevigingen zoals RevoGel, Rubber Base, Brush 'n Fiber en Brush 'n Love.

Het is belangrijk om op te merken dat GelPolish geen systeem is voor nagelverlenging of extreme versteviging. Het biedt wel extra ondersteuning aan uw natuurlijke nagels, waardoor ze iets minder flexibel worden en een verstevigend effect ervaren.

Als u op zoek bent naar meer versteviging onder uw GelPolish, overweeg dan een specifiek product voor natuurlijke nagelversteviging voorafgaand aan de GelPolish applicatie.

Een ander voordeel van GelPolish is dat het gemakkelijk te verwijderen is zonder de natuurlijke nagel te beschadigen, aangezien het afweekbaar is en dus geen vijlen nodig heeft.

Het is cruciaal dat u zelf niet probeert uw nagels te vijlen, aangezien dit de toplaag kan beschadigen en ervoor kan zorgen dat de GelPolish laag loslaat.

Als onderdeel van onze service, bieden we standaard 1 week garantie op uw nagels, op voorwaarde dat u tweemaal daags Dadi'Oil nagelriemolie gebruikt.

Lovensess GelPolish