• Gediplomeerde nagelstyliste
  • Pedicure behandelingen
  • Lid van Provoet
  • Duurzame producten
  • Huiselijke sfeer en Hygienisch

GelPolish

 

Voor de drukke, hardwerkende moeder, huis- en zakenvrouw. Kortom, perfect voor iedere vrouw die graag perfect gelakte nagels heeft! Voor elke gelegenheid.

Ideaal voor gelegenheden die een langhoudende kleur vereist (bijvoorbeeld vakanties). In onze salon werken wij met de GelPolish van Loveness.


Wachten tot de lak op uw nagels droog is behoort tot de verleden tijd! Gelpolish hardt uit onder invloed van UV-energie door gebruik te maken van een speciale LED lamp (10 seconden tot 2 minuten per lak laagje). Deze lamp is veilig voor de huid en volledig onschadelijk voor de gezondheid.

Zodra de behandeling is afgerond heeft uw weer perfect gelakte nagels voor wel 2 tot 3 weken lang (afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel). Gelpolish is ideaal voor kortere natuurlijke nagels. Uiteraard kunt u deze Gelpolish ook over uw RevoGel, Rubber Base, Brush 'n Fiber en Brush 'n Love nagels.

Het gelpolish systeem is geen nagelverlenging of versteviging.. Met dit systeem worden uw nagels niet verlengd of verstevigd. Wel kan de gelpolish de natuurlijke nagel meer ondersteuning geven. Met andere woorden, gelpolish maakt de natuurlijke nagel iets minder flexibel waardoor het een verstevigend effect lijkt te geven.

Wanneer natuurlijke nagelversteviging onder gelpolish gewenst of noodzakelijk, kies dan voor een natuurlijke nagel versteviging, dan voor een nagelversteviging product onder de gelpolish.

Uniek aan het gelpolish systeem is dat het van de natuurlijke nagel te verwijderen is, zonder dat de conditie van de nagel achteruit gaat. Gelpolish is afweekbaar. Verwijderen met een vijl is dus niet nodig!

Belangrijk is dat uw zelf niet uw nagels gaat vijlen, dit kan de toplaag beschadigen en tot resultaat hebben dan uw gelpolish laag los laat.

 

Standaard heeft u 1 week garantie op uw nagels. Mits u Dadi'Oil nagelriemolie minimaal 2 x per dag gebruikt.

Lovensess GelPolish

Topcoats

U kunt bij ons kiezen voor verschillende topcoat lagen op uw nagels van Loveness.

Let op, de glitter topcoats kunnen alleen op de RevoGel (acrylgel) en BIAB.

 

Wenst u bijvoorbeeld een hele matte toplaag of juist Ultra shining. De keuze is aan u. Ook is het mogelijk om verschillende vingers met een andere topcoat af te werken.

 

De topcoats die we hebben zijn:

Silver Gloss (niet op GelPolish)

Gold Gloss (niet op GelPolish)

Supreme Matt

Holo Gloss (niet op GelPolish)

Shimmer Gloss (niet op GelPolish)

Flexy Ultra Shine

Power Seal

Base Top Coat