• Gediplomeerde nagelstyliste
  • Pedicure behandelingen
  • Lid van Provoet
  • Duurzame producten
  • Huiselijke sfeer en Hygienisch

Hygiëne staat heel hoog aangeschreven in onze salon.

Wij werken dan ook volgens de laatste regels op het gebied van nagelverzorging.

Onze nagelstyliste werkt altijd met Comforties Soft Nitril handschoenen daarnaast draagt zij altijd een mondkapje type IIR.

 

Hygiëne in de nagelstudio.

Na elke klant wordt onze salon grondig schoongemaakt met Barbicide Kingcide Reinigingsspray en gelucht.

 

Na elke klant wordt het gebruikte gereedschap door ons schoongemaakt, gedesinfecteerd en gesteriliseerd. Dit doen wij volgens het volgende proces.

 

De gebruikte gereedschappen en instrumenten worden grondig schoongemaakt en geborsteld met Alcohol en Barbicide Kingcide.

 

Daarna worden deze gereedschappen en instrumenten ondergedompeld in Barbicide Dompelflacon volgens de voorgeschreven tijd en de juiste voorgeschreven mengverhouding met Barbicide desinfectie concentraat.

 

Na deze desinfectie gaan de gereedschappen en instrumenten in een Ortho-Sonic Ultrasonic met de juiste voorgeschreven mengverhouding en werktijd met Podisan. Tijdens deze behandeling worden de gereedschappen en instrumenten gesteriliseerd. Na deze behandeling worden de gereedschappen en instrumenten nog eenmaal ondergedompeld in Alcohol Podior 80%. Waarna deze gereedschappen en instrumenten in een steriele opbergzakje worden gedaan voor de volgende klant.

 

Daarnaast werken wij met persoonsgebonden vijlen. Dus iedere klant heeft haar of zijn eigen vijl.