Hygiëne staat heel hoog aangeschreven in onze salon.

In onze nagelstudio hechten we veel waarde aan hygiëne en veiligheid, en we volgen de meest actuele richtlijnen op het gebied van nagelverzorging. Onze nagelstyliste draagt altijd Comforties Soft Nitril handschoenen en een mondkapje van het type IIR om zowel de klant als zichzelf te beschermen.

Hygiënemaatregelen in onze salon:

Na elke klantbehandeling wordt onze salon zorgvuldig schoongemaakt met Barbicide Kingcide Reinigingsspray en wordt de ruimte goed geventileerd om een frisse en schone omgeving te garanderen voor de volgende klant.

Reinigings- en sterilisatieproces van gereedschappen en instrumenten:

  1. Alle gereedschappen en instrumenten worden na gebruik eerst gereinigd met een borstel en afgespoeld met water.
  2. Vervolgens worden ze in een Ortho-Sonic Ultrasonic cleaner geplaatst met de correcte mengverhouding van ALLCLEAN RT, waar ze voor de voorgeschreven tijd worden behandeld om te steriliseren.
  3. Na de ultrasonische reiniging worden de gereedschappen en instrumenten ondergedompeld in Alcohol Podior 80% voor een extra desinfectiestap.
  4. Eenmaal schoon en gedesinfecteerd, worden de gereedschappen en instrumenten opgeslagen in steriele opbergzakjes, klaar voor gebruik bij de volgende klant. ALLCLEAN RT en Alcohol Podior zijn beide producten van het merk Reymerink.

Daarnaast hanteren we een persoonlijke aanpak met betrekking tot vijlen: elke klant krijgt een eigen vijl die alleen voor hen wordt gebruikt.

Door deze strikte hygiëneprotocollen volgen, zorgen we ervoor dat onze salon niet alleen een plek is waar u kunt ontspannen en genieten van onze diensten, maar ook een plaats waar uw gezondheid en veiligheid voorop staan.