Nagelreparatie

Heeft u last van een gescheurde nagel, of het nu in de lengte of breedte is? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor u met onze nagelreparatieservice. Hieronder vindt u de opties die we aanbieden om uw nagel te herstellen:

Standaard Zijde Reparatie: Wanneer u een scheurtje in uw nagel heeft, kunnen we dit vakkundig repareren met een stukje zijde. Zijde is een zeer dun materiaal dat nauwkeurig op de gescheurde plek wordt aangebracht om de nagel te stabiliseren.

  • Prijs voor reparatie per nagel tijdens een behandeling: € 3,50.
  • Let op: Dit is zonder IBX behandeling.

Zijde Reparatie met IBX Behandeling: Naast de standaard zijde reparatie bieden we ook een reparatie aan in combinatie met IBX Boost. Dit is een geavanceerde behandeling waarbij de zijde op de scheur wordt geplaatst en de nagel wordt behandeld met IBX Boost. Dit product werkt om de nagel niet alleen mooi af te werken, maar ook om deze extra stevigheid te geven. IBX Boost heeft als voordeel dat het tot wel 6 weken op de nagel mag blijven zitten, wat de nagel de kans geeft om rustig te herstellen en te helen.

  • Na 3 weken komt u terug voor het bijvullen van de IBX Boost.

  • Na 6 weken wordt de IBX Boost verwijderd of afgeweekt.

  • Prijs voor deze complete service: € 22,50 per nagel, inclusief het bijvullen en verwijderen van de IBX Boost.

Onze nagelreparatieservices zijn ontworpen om uw nagels te herstellen en te versterken, zodat u weer kunt genieten van mooie en gezonde nagels. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.