B-Licious Gel

Maak kennis met de nieuwste doorbraak van Loveness: de B-Licious Gel. Deze innovatieve gel is een slimme kruising tussen BIAB (Builder in a Bottle) en AcrylGel, waardoor je zowel versterking als verlenging van de nagels kunt bereiken. Het unieke aan B-Licious is dat het afweekbaar is, waardoor het verwijderen ervan geen vijlen vereist, wat zorgt voor een zachtere behandeling van je natuurlijke nagels.

Net als alle andere producten van Loveness, is B-Licious Gel HEMA-vrij. Dit betekent dat er geen schadelijke chemische stoffen in het product zitten. Het is anti-allergeen en is niet getest op dieren, wat past binnen een verantwoorde en ethische verzorgingsroutine. Loveness, een trots Nederlands merk, voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en biedt daarmee een veilige en betrouwbare keuze voor nagelverzorging.

RevoGel 2.0  (AcrylGel / PolyGel)

In onze salon hebben we bewust gekozen voor het baanbrekende gelnagelsysteem van Loveness, beter bekend als RevoGel 2.0. Deze acrylgel is volledig geurloos, wat zowel voor u als klant als voor mij als nagelstyliste een aangenamere ervaring biedt. Het eindresultaat staat op gelijke voet met dat van traditionele acryl.

Heeft u van nature al wat langere nagels, maar ervaart u dat deze snel scheuren of breken? Dan kunt u kiezen voor een versteviging. Hierbij wordt een dun laagje acryl of gel op uw eigen nagel aangebracht, wat in de branche bekend staat als een Overlay.

Deze overlay creëren we met RevoGel, een pasta-achtig product dat zorgvuldig met een penseel over de nagel wordt verdeeld. Het uitharden van het product gebeurt onder UV-licht, waarvoor uw handen in een speciale LED-lamp worden geplaatst. Deze lamp is volkomen veilig voor uw huid en heeft geen schadelijke effecten op uw gezondheid.

Het is belangrijk om te weten dat deze acrylgel niet afweekbaar is. Het verwijderen gebeurt altijd voorzichtig met een vijl, waarbij we erop letten dat uw natuurlijke nagels zo min mogelijk belast worden.

RevoGel biedt een iets hogere flexibiliteit dan traditionele acryl, maar doet zeker niet onder voor wat betreft de sterkte van het materiaal.

Als extra service bieden we standaard 1 week garantie op uw nagels, op voorwaarde dat u minimaal tweemaal daags Dadi'Oil nagelriemolie gebruikt om ze in topconditie te houden.

RevoGel 2.0

Brush on Fiber (Sterkere versie van RubberBase)

De LoveNess Brush On Fiber Gel is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een gel met meer stevigheid dan de standaard LoveNess Rubberbase Gel. Deze innovatieve formule is verrijkt met vezeldeeltjes die de nagels versterken en extra kracht bieden, waardoor het een uitstekende keuze is voor het verstevigen van natuurlijke nagels.

Tijdens de behandeling wordt de Brush On Fiber Gel, die een wat dikkere en stroperige consistentie heeft, zorgvuldig met een penseel op de nagel aangebracht om deze te versterken en op te bouwen. Vervolgens wordt de gel uitgehard onder UV-licht met behulp van een speciale LED-lamp. Deze lamp is specifiek ontworpen om veilig te zijn voor de huid en vormt geen gezondheidsrisico.

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, en daarom bieden we een week garantie op de behandeling. Deze garantie is van toepassing wanneer u Dadi'Oil nagelriemolie minimaal twee keer per dag gebruikt. Het regelmatig aanbrengen van deze olie helpt uw nagels gezond en sterk te houden, en verzekert u van het beste resultaat van onze nagelbehandelingen.

Brush on Fiber Loveness
BIAB Brush 'n Love Loveness

Brush 'n Love (BIAB) 

Ontdek de nieuwste innovatie in de wereld van soakable gels van LoveNess: Brush 'n Love.

Dit product staat bekend om zijn uitzonderlijke hechting en indrukwekkende versteviging en wordt gezien als het neusje van de zalm onder de soakable gels die momenteel beschikbaar zijn.

Brush 'n Love is een revolutionaire builder gel, geleverd in een handig flesje. Deze Builder in a Bottle, vaak afgekort tot BIAB, is een ware gamechanger.

Veel klanten geven de voorkeur aan dit product omdat het de natuurlijke nagel dezelfde versteviging biedt als een traditionele harde gel. En het mooie is: je kunt er je favoriete Loveness Gellak kleur overheen laten aanbrengen voor die perfecte finish.

Het aanbrengen van Brush 'n Love gebeurt door een overlay-techniek, waarbij een romige gel met een penseel op de nagel wordt aangebracht en zorgt voor een opbouwende versteviging.

Uitharding van Brush 'n Love gebeurt met UV-licht, waarvoor je handen onder een speciale LED-lamp worden geplaatst. Deze lamp is huidvriendelijk en volledig veilig voor je gezondheid!

Een ander groot voordeel van Brush 'n Love gels is dat ze volledig afweekbaar zijn, waardoor het verwijderen met een vijl overbodig is.

Qua flexibiliteit doet Brush 'n Love niet onder voor een harde gel en het is zelfs sterker dan Rubber Base en Brush on Fiber.

Als standaard service bied ik 1 week garantie op je nagels, op voorwaarde dat je minimaal twee keer per dag Dadi'Oil nagelriemolie gebruikt om ze in optimale conditie te houden.