• Gediplomeerde nagelstyliste
  • Pedicure behandelingen
  • Lid van Provoet
  • Duurzame producten
  • Huiselijke sfeer en Hygienisch

B-Licious Gel

 

Nieuw van Loveness is B-Licious Gel. Deze B-Licious is een combinatie van BIAB en AcrylGel. Met deze Gel kunnen we de nagels versterken maar ook verlengen. Daarnaast is dit product af te weken en hoeft dus niet eraf gevijld te worden.

Zoals alle producten Loveness is ook deze gel HEMA vrij. Dit betekend dat er geen schadelijke chemische stoffen inzitten. Dat deze anti-allergeen is en niet op dieren getest. Daarnaast is Loveness een Nederlands merk, welke aan de strengste eisen voldoen.

RevoGel 2.0  (AcrylGel / PolyGel)

Wij hebben gekozen om te werken met het revolutionaire gelnagel syteem van Loveness ook wel  RevoGel 2.0 genoemd. Deze acrylgel is geurloos wat voor u als klant en voor mij als nagelstyliste natuurlijk fijner is. Qua resultaat is het gelijkwaardig aan acryl. 

Wanneer u van uzelf al wat langere nagels hebt die toch snel scheuren of breken, kunt u ervoor kiezen om een versteviging te nemen. Er wordt dan een dun laagje acryl of gel op de eigen nagel aangebracht. Dit wordt ook wel een Overlay genoemd.

Deze overlay wordt met RevoGel op de nagel opgebouwd met een pasta achtig product. Deze wordt netjes met een penseel verdeeld over de nagel. Dit product hardt uit onder een UV-energie. U handen gaan hiervoor in een speciale LED lamp. Deze lamp is onschadelijk voor uw gezondheid en veilig voor uw huid.

Deze acrylgel is niet afweekbaar, deze worden altijd met een vijl voorzichtig van uw nagels gevijld. We zorgen er natuurlijk voor dat uw nagels zo min mogelijk nadeel hieraan ondervinden.

RevoGel is iets flexibeler dan acryl, maar is zeker net zo sterk.

 

Standaard heeft u 1 week garantie op uw nagels, mits u Dadi'Oil nagelriemolie minimaal 2 x per dag gebruikt.

RevoGel 2.0

Brush on Fiber (Sterkere versie van RubberBase)

Deze Fiber Brush On Gel is iets harder dan de LoveNess Rubberbase Gel. Deze extra verstevigende gel maakt de nagel sterker door de fiber deeltjes die in de LoveNess Brush On Fiber zitten. Zoek jij een gel voor de natuurlijke nagel die net wat steviger is? 

Bij een overlay met hard gel wordt de nagel opgebouwd met een ietwat dikke, stroperige gel die met een penseel op de nagels wordt aangebracht. Hard gels harden uit door middel van UV-energie. U gaat hiervoor met uw handen in een speciale LED-lamp. Deze lamp is veilig voor de huid en volledig onschadelijk voor de gezondheid!

 

Standaard heeft u 1 week garantie op uw nagels, mits u Dadi'Oil nagelriemolie minimaal 2 x per dag gebruikt.

Brush on Fiber Loveness
BIAB Brush 'n Love Loveness

Brush 'n Love (BIAB) 

Het nieuwste op het gebeid soakable gel van LoveNess is de  Brush ‘n Love.

Deze heeft een sublieme hechting en fantastische versteviging. Dit is echt op dit moment het beste wat er op dit moment verkrijgbaar is op het gebied van soakable gels.

Brush ‘n Love is een builder gel in een flesje. A Builder in a Bottle, ook wel BIAB genoemd.

Dit product is voor vele klanten favoriet om de natuurlijke nagel de versteviging te geven welke een hard gel ook doet. Over deze Brush 'n Love kunt u natuurlijk uw favoriete Loveness Gellak kleur gelakt krijgen.

Bij een overlay met Brush ‘n Love wordt de nagel opgebouwd met een romige gel dat met een penseel op de nagels wordt aangebracht. 

Brush ‘n Love hardt uit door middel van UV-energie. U gaat hiervoor met uw handen in een speciale LED-lamp. Deze lamp is veilig voor de huid en volledig onschadelijk voor de gezondheid!

Brush ‘n Love gels zijn volledig afweekbaar. Verwijderen met een vijl is dus niet nodig!

De flexibiliteit van Brush ‘n Love kan vergeleken worden met die van een hard gel. Brush ‘n Love is sterker dan Rubber Base en Brush on Fiber.

 

Standaard heeft u 1 week garantie op uw nagels, mits u Dadi'Oil nagelriemolie minimaal 2 x per dag gebruikt.

Topcoats

U kunt bij ons kiezen voor verschillende topcoat lagen op uw nagels van Loveness.

Let op, de glitter topcoats kunnen alleen op de RevoGel (acrylgel) en BIAB.

 

Wenst u bijvoorbeeld een hele matte toplaag of juist Ultra shining. De keuze is aan u. Ook is het mogelijk om verschillende vingers met een andere topcoat af te werken.

 

De topcoats die we hebben zijn:

Silver Gloss (niet op GelPolish)

Gold Gloss (niet op GelPolish)

Supreme Matt

Holo Gloss (niet op GelPolish)

Shimmer Gloss (niet op GelPolish)

Flexy Ultra Shine

Power Seal

Base Top Coat