Brush 'n Love (BIAB) 

Ontdek de nieuwste innovatie in de wereld van soakable gels van LoveNess: Brush 'n Love.

Dit product staat bekend om zijn uitzonderlijke hechting en indrukwekkende versteviging en wordt gezien als het neusje van de zalm onder de soakable gels die momenteel beschikbaar zijn.

Brush 'n Love is een revolutionaire builder gel, geleverd in een handig flesje. Deze Builder in a Bottle, vaak afgekort tot BIAB, is een ware gamechanger.

Veel klanten geven de voorkeur aan dit product omdat het de natuurlijke nagel dezelfde versteviging biedt als een traditionele harde gel. En het mooie is: je kunt er je favoriete Loveness Gellak kleur overheen laten aanbrengen voor die perfecte finish.

Het aanbrengen van Brush 'n Love gebeurt door een overlay-techniek, waarbij een romige gel met een penseel op de nagel wordt aangebracht en zorgt voor een opbouwende versteviging.

Uitharding van Brush 'n Love gebeurt met UV-licht, waarvoor je handen onder een speciale LED-lamp worden geplaatst. Deze lamp is huidvriendelijk en volledig veilig voor je gezondheid!

Een ander groot voordeel van Brush 'n Love gels is dat ze volledig afweekbaar zijn, waardoor het verwijderen met een vijl overbodig is.

Qua flexibiliteit doet Brush 'n Love niet onder voor een harde gel en het is zelfs sterker dan Rubber Base en Brush on Fiber.

Als standaard service bied ik 1 week garantie op je nagels, op voorwaarde dat je minimaal twee keer per dag Dadi'Oil nagelriemolie gebruikt om ze in optimale conditie te houden.

 

 

Loveness RevoGel 2.0