Vanaf heden  kunt u bij ons terecht voor IBX nagel Behandelingen. Maak nu vast uw afspraak.

IBX

IBX is een innovatief en revolutionair nagelversterkend product dat zich onderscheidt van traditionele nagelproducten zoals lak, gel en acryl. In tegenstelling tot deze producten, die een beschermende laag op de nagel vormen, dringt IBX door in de nagelstructuur zelf om deze van binnenuit te versterken. Dit maakt IBX uniek, omdat geen ander product op de markt deze diepgaande versterking biedt.

Wat IBX doet: IBX biedt nieuwe mogelijkheden voor nagelverzorging en -herstel. Het kan:

  • Beschadigde nagels herstellen.
  • Zwakke nagels verstevigen.
  • Kwetsbare nagels beschermen.

Dankzij IBX kunnen nagels die voorheen snel afbraken of beschadigd raakten, nu langer en mooier groeien. Nagels waarop soak-off gel niet goed bleef zitten, ervaren met IBX geen problemen meer. Gespleten nagels worden weer één geheel, en nagels die neigen tot scheuren of afbrokkelen, worden sterk en gezond. IBX biedt ook bescherming aan nagels die gevoelig zijn voor uitdroging door het regelmatig verwijderen van soak-off gels, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen.

Voor wie IBX geschikt is: IBX is geschikt voor iedereen die droomt van mooie, lange natuurlijke nagels, maar die te maken heeft met nagels die door een ongeluk, beschadiging in de matrix of natuurlijke zwakte niet goed groeien. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en is kleurloos en onzichtbaar. Het is ook ideaal voor mensen die regelmatig soak-off gel gebruiken, maar te maken hebben met beschadigde of kwetsbare nagels. IBX herstelt en verstevigt de nagels, waardoor de gel beter blijft zitten en beschermt tegelijkertijd de nagels tegen mogelijke schade door het verwijderen van de gel.

IBX is ook ideaal voor mensen die vanwege hun beroep geen zichtbare nagelversterking mogen dragen, maar toch verzorgde en mooie nagels willen hebben. Bovendien is IBX waterafstotend, waardoor het ook geschikt is voor mensen die veel met hun handen in water werken.

Hoe IBX werkt: IBX dringt door in de sponsachtige structuur van de nagelplaat, die uit vele lagen dode huidcellen en keratine bestaat. De keratine maakt de nagel hard, maar tussen deze lagen bevinden zich holtes. IBX vult deze holtes op en hardt uit onder UV-licht, waardoor het een tweede structuur vormt die verweven is met de nagelplaat. Dit resulteert in een sterkere en minder kwetsbare nagel.

IBX wordt aangebracht in een aantal stappen, waarbij een dun laagje IBX wordt opgewarmd om diep in de nagelplaat te dringen, vervolgens wordt overtollige vloeistof verwijderd en wordt het product uitgehard met UV-licht.

De eerste IBX-behandeling is intensiever dan de vervolgbehandelingen, omdat de nagel nog geen IBX bevat. De frequentie van IBX-gebruik hangt af van de conditie van de nagels en of het samen met soak-off gel wordt gebruikt.

IBX is niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor acrylaten.

IBX mag alleen aangebracht worden door speciaal opgeleide nagelstylisten en is niet bedoeld voor thuisgebruik. Voor meer informatie of advies over IBX-behandelingen kunt u contact opnemen met ons.